Home » Vochtwering

Vochtwering

Lekkende kelders of natte kruipruimtes zijn niet alleen erg vervelend maar veroorzaken ook
een hoge luchtvochtigheid in de verblijfsruimtes van het gebouw. Een te hoge luchtvochtigheid vanaf zo’n 60% is slecht voor de constructie en de mensen die er in leven of werken.

Problemen als schimmelplekken op muren en schilderwerk, het wegrotten van houten balken, lekkende doorvoeren, lekkende scheuren in constructies en dergelijke geven meer (over)last dan u in eerste instantie denkt. Voor de mensen die er in leven/werken kan het gezondheidsklachten veroorzaken. Een paar voorbeelden hiervan zijn: astma, reuma, bronchitis of het krijgen van stijve spieren. Het is dus van belang om deze problemen goed en blijvend op te lossen. De luchtvochtigheid moet naar een leefbaar niveau gebracht worden en het probleem moet bij de bron worden aangepakt.

Een goed advies is bij dit soort problemen erg belangrijk. Het is dus verstandig om u te laten voorlichten door een van onze experts. Van Roemburg Totaal Onderhoud kan uw probleem onderzoeken, vaststellen en een geheel vrijblijvende aanbieding maken.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee! 

info@van-roemburg.nl of
035-6213281

Offertes zijn bij ons altijd vrijblijvend.

Vraag hier aan.

 

Meer gerealiseerde projecten

Bekijk hier