Skip to main content
Vochtwering

Vochtwering

Lekkende kelders of natte kruipruimtes zijn niet alleen erg vervelend maar veroorzaken ook een hoge luchtvochtigheid in de verblijfsruimtes van het gebouw. Een te hoge luchtvochtigheid vanaf zo’n 60% is slecht voor de constructie en de mensen die er in leven of werken.

Vochtwering tegen schimmel, rot en lekkage

Problemen als schimmelplekken op muren en schilderwerk, het wegrotten van houten balken, lekkende doorvoeren, lekkende scheuren in constructies en dergelijke geven meer (over)last dan u in eerste instantie denkt. Voor de mensen die er in leven/werken kan het gezondheidsklachten veroorzaken. Een paar voorbeelden hiervan zijn: astma, reuma, bronchitis of het krijgen van stijve spieren. Het is dus van belang om deze problemen goed en blijvend op te lossen. De luchtvochtigheid moet naar een leefbaar niveau gebracht worden en het probleem moet bij de bron worden aangepakt. Goede vochtwering voorkomt deze problemen.

Advies bij vochtwering

Een goed advies bij vochtwering is erg belangrijk. Het is dus verstandig om u te laten voorlichten over vochtwering door een van onze experts. Van Roemburg Totaal Onderhoud kan uw probleem bij vocht onderzoeken, vaststellen en een geheel vrijblijvende aanbieding maken.