Skip to main content
  • Dagelijks onderhoud en mutatie

Wij ontzorgen jou

Bij zowel dagelijks onderhoud als woningmutaties hoort een snelle schakeling. Zo draagt het voor de vastgoedgebruiker bij aan een veiligere en leefbare omgeving. Maar beleggers of beheerders kunnen daardoor ook sneller hun vastgoed verhuren of verkopen.

Dagelijks onderhoud

Dagelijkse onderhoudswerkzaamheden worden vaak op afroep doormiddel van een opdrachtbon aan ons uitgezet. Denk dan aan kleine reparaties, lekkages oplossen en herstellen of bijvoorbeeld het vervangen van wc-brillen, kranen of lampen. Door onze vakkundige collega’s worden de storingen zo goed mogelijk verholpen en inzichtelijk gemaakt.

Door de communicatie zo kort en duidelijk mogelijk te houden tussen de beheerder, eigenaar, gebruiker en of huurder bevorderen we de onderlinge samenwerking.

Zo ontzorgen we de opdrachtgever en eigenaar en zorgen we voor een optimale tevredenheid van de gebruiker of huurder.

Mutatie

Als een huurder zijn woning verlaat moet de woning vaak onderhouden en gerenoveerd worden. Door snel te schakelen behouden we de continue doorstroom en kan het vastgoed snel weer in gebruik genomen worden. Woning mutaties variëren van kleine reparaties tot aan het vernieuwen van de badkamer, toilet of keuken.