Home » Over ons

Over ons

Van Roemburg Totaal Onderhoud is een organisatie die zich richt op gebouwonderhoud, -betonrenovatie timmer en schilderwerkzaamheden in Nederland. Ons specialistisch bouwkundig team zorgt desgewenst voor inspecties en rapportages van het vastgoed.

Door op een juiste wijze met onze klanten te communiceren zijn we in staat om te doen wat zij vragen en niet om te doen wat wij willen. Goede communicatie leidt tot kennis delen, zorgt voor transparantie en samenwerking.
Dit is de “rode draad” waarlangs Van Roemburg Totaal Onderhoud er alles aan doet om samen met haar klanten tot het gewenste resultaat te komen.

Missie

Onderhoudsbedrijf van Roemburg Totaal Onderhoud is een betrouwbare en vakkennisrijke onderhoudsbedrijf.Belang van de klanten staat bij ons voorop, of het nou gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers. Afspraak is afspraak en wij doen wat er afgesproken is met een beetje meer.

Naast klantvriendelijke en service gerichte waardes te hebben staan wij ook hoog in het vaandel voor de kwaliteit van het werk en ook die van de opdrachtgever. Door goed en duidelijk te luisteren naar de klant leveren wij het kwaliteit met een stukje meer dan er verwacht wordt. Daarnaast wilt van Roemburg Totaal Onderhoud een betrouwbare, kennisrijke en vakmanschappelijke uitstraling uitstralen en een onderneming zijn waar naar ieder persoon geluisterd wordt en alle menselijke normen en waarden gerespecteerd worden.

Visie

Van Roemburg Totaal Onderhoud richt zich zowel op grote als kleine projecten. Wij ontwikkelen en onderhouden in heel Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten in het gebied van onderhoud, verbouwen en slopen. Door onze centrale aanwezigheid, doorzettingsvermogen en ondernemerschap maken wij het verschil in de markt.

Woordwolk-kernwaarden-Van-Roemburg-Totaal-Onderhoud

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee! 

info@van-roemburg.nl of
035-6213281

Offertes zijn bij ons altijd vrijblijvend.

Vraag hier aan.

groen blokje Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk projecten