Skip to main content

Planmatig onderhoud

Ervaar hoe onze toewijding aan zorgvuldige planning, hoogwaardige materialen en vakmanschap resulteert in opgefriste en functionele ruimtes die aan uw verwachtingen voldoen.

Onderhoud behoudt vastgoed

De term planmatig onderhoud staat voor een vooraf geplande aanpak om het vastgoed in goede staat te behouden of te verbeteren. Het uiteindelijke doel is om de levensduur van het vastgoed te verlengen, de veiligheid te waarborgen en mogelijke toekomstige problemen te voorkomen. Vaak plannen beleggers of beheerders dit vooraf aan de hand van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP). Hiermee behouden zij een goed technisch en financieel overzicht van hun vastgoed.

Ons advies

Wanneer een opdrachtgever bij ons met een aanvraag komt adviseren wij hen altijd eerst of de uitvoering van de werkzaamheden noodzakelijk is. Dit doen wij door vooraf een inspectie aan het vastgoed uit te voeren en vervolgens te documenteren en terug te koppelen.

Vervolgens bedenken wij een zo financieel, duurzaam, kwalitatief en efficiënt uitvoeringsplan waarmee we gaan calculeren. Zo werken we altijd zo resultaatgericht mogelijk. Met ons eigen vast personeel en netwerk weten onze opdrachtgevers wat voor een eind resultaat ze kunnen verwachten.

Communicatie

Om onze opdrachtgevers zo min mogelijk te belasten pakken wij de communicatie op. Vooraf en tussentijds informeren wij de bewoner(s) en omgeving zoveel mogelijk over de werkzaamheden, planning en mogelijke overlast. Gedurende de werkzaamheden en na afronding bewaken wij de kwaliteit waarna we het project afsluiten met een kwaliteits- en tevredenheidsonderzoek. Zo proberen wij onze opdrachtgever zoveel mogelijk te ontlasten en de overlast bij de bewoner(s) en omgeving  te beperken.

Enkele werkzaamheden welke vallen onder planmatig onderhoud zijn:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Dilatatie- en kitwerk
  • Gevelreiniging en impregneren
  • Isoleren
  • Scheurherstel
  • Vernieuwen van het voegwerk
  • Nazien en herstellen van het hang- en sluitwerk
  • Dakrenovatie