Skip to main content
Disclaimer

Disclaimer

Door slecht onderhoud en onwetendheid komen er vaak problemen met beton. Schades als scheurvorming, lekkages, betondekking en soms onzichtbare schades worden door ons geïnspecteerd om een duidelijk beeld van de oorzaak te krijgen. Hierna wordt in overleg met de opdrachtgever een behandelplan gemaakt voor herstel van de constructie voor lange tijd.

Op het gebruik van de website www.van-roemburg.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze wordt  wordt u geacht kennis te hebben genomen voor de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. 

Website

Alle content wat te zien is op deze website is in eigendom van Van Roemburg Totaal Onderhoud.  Van de mogelijke onjuistheden wat ter beschikking is gesteld aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Tevens is Van Roemburg Totaal Onderhoud niet verantwoordelijk voor de gekoppelde bestanden gekoppeld aan deze website.

Wanneer er gebruik gemaakt wilt worden van de getoonde content of het delen hiervan dient met ons contact op genomen te worden. Er zal dan samen een schriftelijke overeenstemming gemaakt worden.

E-mail

De door Van Roemburg Totaal Onderhoud B.V.  e-mails en alle daarbij meegezonden bijlagen zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.

Van Roemburg Totaal Onderhoud B.V. sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee! 

info@van-roemburg.nl of
035-6213281