Skip to main content

Uitvoerder

Locatie
Eemnes, Utrecht
Aantal uren
32 – 40 uur
Vakgebied
Projecten

Bij Van Roemburg Totaal Onderhoud maak jij met een duidelijke communicatie en aandacht voor de gebruikers projecten met jouw team tot een duurzaam en goed einde. 

Dit ga je doen!

Als uitvoerder ga jij je vooral inzetten voor bouwkundige projecten in de kantoor- en woningsector. De omvang van deze projecten is erg variërend. Zo ben jij de uitvoerder voor projecten van de €30.000, maar ook voor projecten met een omvang van €500.000,- tot de €1.000.000,-. Op onze projectenpagina zie je enkele voorbeeldprojecten welke wij uitgevoerd hebben.

In de rol van uitvoerder draag je de verantwoordelijkheid voor de leiding van bouwprojecten ter plaatse, evenals voor het aansturen van de bouwplaatsmedewerkers. Je bent belast met zowel de technische als de inhoudelijke aspecten van het project waaraan je werkt, waarbij je de uitvoering coördineert, eventuele uitdagingen oplost en de projectplanning bewaakt. Veiligheid is onze hoogste prioriteit op de bouwlocatie, en als uitvoerder voel je je persoonlijk verantwoordelijk voor het welzijn van alle aanwezigen. In jouw rol als leidinggevende binnen de bouwsector dien je als voorbeeld voor jouw team en stimuleer je het beste in jouw medewerkers naar boven te halen.

Wat vragen we van jou?

Jij bent een communicatief sterk, flexibel en sociaal persoon. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Teamwork is belangrijk, maar ook zelfstandig red jij je prima. Verder:

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO bouwkundige opleiding;
  • Ervaring met verschillende renovatie, onderhoud of verduurzamingsprojecten;
  • Op de bouwplaats kun jij de rol van een leidinggevende zijn;
  • Tot slot ben jij een teamspeler. Je vindt het mooi om in teamverband mooie bouwprojecten te realiseren die impact hebben op de mens.

Wat bieden we jou?

  • Een professionele, plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen;
  • Een salaris in overeenstemming met de functie en arbeidsvoorwaarden conform de CAO;
  • Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen;
  • Telefoon, laptop en iPad van de zaak;
  • Mogelijkheden tot het volgen opleidingen;
  • Een auto van de zaak.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of het bedrijf? Kom langs voor een kopkoffie en laten we er over praten! Neem contact op via info@van-roemburg.nl of 035-6213281.

Sollicitatieprocedure

1

Je solliciteert

2

We bellen je

3

Eerste gesprek

3

Tweede gesprek

3

Dienstverband!

Vacature delen: