Skip to main content
Vloerencoating

Vloerencoating

Zonder bescherming en onderhoud gaan er in de loop der tijd vlekken ontstaan die vervolgens moeilijk zijn te verwijderen. Om het beton tegen deze indringende vuil te beschermen kan de betonvloer beschermt worden met een coating. Bij het beton coaten brengt Van Roemburg Totaal Onderhoud een Epoxy op de vloer aan. Hierdoor wordt de betonvloer met coating volledig afgesloten en waterdicht gemaakt. Het coaten van een vloer maakt de betonvloer duurzamer en onderhoudsvriendelijk. 

Bij Van Roemburg Totaal Onderhoud is het coaten van de betonvloer in bijna alle RAL kleuren mogelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om de coating voorzien met vlokken. Een vloercoating met vlokken is door de toepassing iets dikker dan een gecoate vloer zonder coating.

In de loop der jaren  ondergaat de vloer slijtage. Bij Van Roemburg Totaal Onderhoud heeft u ook de mogelijkheid om deze plekken plaatselijk te renoveren door middel van een renovatie coating. Wanneer dit wordt gedaan is het belangrijk om te weten dat dit een kleurverschil geeft. Het kan dus een keuze zijn om de bestaande vloercoating te voorzien van een nieuwe gekleurde toplaag